Nieuws

MagazinE25 2022

E25

MagazinE25 2022

Het allereerste MagazinE25! Op de valreep van het jaar 2022 krijg je, al bladerend door deze uitgave, een kijkje in onze dagelijkse werkzaamheden en leer je onze teams beter kennen. Want wat doet E25 nu allemaal en waar zijn we op dit moment mee bezig?

Van mens tot mens

E25

Van mens tot mens

“De omgeving van de mens is de medemens” Een voor mij inspirerende quote van Jules Deeder, de oud nachtburgermeester van mijn geliefde Rotterdam en schrijver. De boodschap is simpel en raak.

Heb lak aan je Annie

E25

Heb lak aan je Annie

Ons verstand produceert gemiddeld 40.000-60.000 gedachten per dag! Sommige leuk qua inhoud, maar andere ook streng zoals ‘’Waarom lukt dat mij niet in één keer?’’ of juist gek ‘’Wat als ik nu aan de noodrem van de trein trek?”. Van al die gedachten is ongeveer 80% storend!

E25 jaarverslag 2022

E25

E25 jaarverslag 2022

E25 zorg en welzijn is ervan overtuigd dat iedereen een waardevolle bijdrage aan de samenleving kan leveren. Daarom is het onze missie om voor iedereen kansen te creëren en om degenen die dat nodig hebben hierbij te ondersteunen.

E25 Coach zorgt voor structuur in eigen leven

E25

E25 Coach zorgt voor structuur in eigen leven

Sinds Xuly McCoy wordt begeleid bij E25 coach ervaart hij meer structuur in zijn dagelijkse leven. Xuly is tot nieuwe inzichten gekomen en heeft hierdoor een zinvolle dagbesteding ontwikkeld. Zo staat hij vroeger op dan voorheen en houdt hij zich steeds meer bezig met zijn hobby’s zoals handtassen en schoenen maken.

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.
Bekijk onze cookie policy hier.