Nieuws

22 en 23 maart Nationale Carrièrebeurs.

E25

22 en 23 maart Nationale Carrièrebeurs.

Op 22 en 23 maart staan wij voor het eerst op de nationale Carrièrebeurs! Ook nieuwsgierig hoe het is om bij ons te werken? Kom vooral even langs onze stand voor een gezellig praatje.

Beter in je vel met e-health

E25

Beter in je vel met e-health

Sinds kort maken wij binnen de begeleiding en behandeling gebruik van e-health. Een extra tool die ingezet kan worden om cliënten te begeleiden en/of te behandelen.

Laatste fase Impuls Innovatie & Bewegingsonderwijs

E25

Laatste fase Impuls Innovatie & Bewegingsonderwijs

Na bijna twee jaar is de laatste fase van het Impuls Innovatie & Bewegingsonderwijs ingegaan. Het impulsproject waarin we binnen Maassluis, Vlaardingen en Schiedam de realisatie van de nieuwe wetgeving voor het bewegingsonderwijs mogen implementeren. Hierbij krijgt elke groep op de basisschool minimaal 2x 45 minuten bewegingsonderwijs van een vakleerkracht.

Verzoening tussen rivaliserende jeugdbendes

E25

Verzoening tussen rivaliserende jeugdbendes

Onlangs hebben we op locatie de Oder in Den Haag bezoek gekregen van de afdeling veiligheid van de gemeente. Onze collega Nasr werd door de gemeente in het zonnetje gezet omdat hij voor een doorbraak heeft gezorgd in een conflict tussen rivaliserende jeugd in een Haagse wijk. We zijn ontzettend trots op onze collega en hebben dit succes dan ook zeker gevierd.

MagazinE25

E25

MagazinE25

Met dit magazine willen we jullie informeren, inspireren en verbinden, met onze organisatie en met elkaar. Een mooi middel waarmee we jullie bijpraten over wat er binnen onze organisatie speelt. We besteden in het magazine aandacht aan al onze verschillende onderdelen, dit doen we onder meer doormiddel van het vertellen van persoonlijke verhalen en ervaringen. Wie zijn eigenlijk de mensen achter alle disciplines en wat beweegt ze?

Interne coach opleiding gestart

E25

Interne coach opleiding gestart

Gisteren zijn we vanuit de E25 Academy gestart met de eerste groep van 10 deelnemers voor de interne coach opleiding, die een half jaar zal duren. Een feestelijk moment waarbij de deelnemers hebben genoten van een lekker gebakje!

Opening Frobenstraat

E25

Opening Frobenstraat

Afgelopen donderdag 16 november was het zo ver. Onze mooie locatie op de Frobenstraat in Rotterdam werd officieel geopend!

Kick-Off E25 Bizon

E25

Kick-Off E25 Bizon

Woensdag 8 november hebben we tijdens een feestelijke opening stilgestaan bij de samenwerking tussen E25 zorg en welzijn en Stichting BIZON in Gouda. De wethouder, collega's, netwerkpartners, vrijwilligers en buurtbewoners uit de wijk Korte Akkeren waren aanwezig.

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.
Bekijk onze cookie policy hier.